Vaajakosken Kuntohoito Oy — Savonmäentie 15, 40800 Vaajakoski — 014 263 460

Henkilökuntamme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon MDT- menetelmällä (McKenzien mekaaninen diagnostisointi ja terapiamenetelmä®), sekä kansainvälisellä ortopedisella Cyriaxin menetelmällä, Omi:lla ( Orthopaedic Medicine international). Lisäksi fysioterapeuttimme ovat perehtyneet ortopediseen manuaaliseen terapiaan (OMT), Maitlandin ja Mulliganin manuaalisiin terapiatekniikoihin sekä osteopaattiseen käsittelyyn ja sensomotoriseen kuntoutukseen.

Osaamisalueitamme ovat myös lymfaterapia, fascia-manipulaatio (Stecco), purentafysiologisten ongelmien fysioterapia, neurologisesti sairastuneiden vaativa lääkinnällinen kuntoutus sekä naisten ja miesten virtsankarkailuongelmien ja muiden lantionpohjan toimintahäiriöiden tutkiminen ja fysioterapia.

Hoitolaitoksessamme on myös mahdollista käyttää akuuttiin tai/ja krooniseen tuki- ja liikuntaelinkivun hoitoon neula- ja/tai sähköakupunktiota (PENS), shockwave-laitteistoa esim. kalkkiolkapään hoitoon sekä LPG-laitteistoa esim. leikkauksen jälkeiseen arpikudoksen muokkaukseen ja turvotuksiin.

Erikoisosaamistamme ovat lisäksi alaraajan biomekaanisen toiminnan analysointi, tutkiminen ja yksilöllisten tukipohjallisten valmistaminen yhteistyössä Foot Caren kanssa. Fysioterapeuteillamme on lisäksi pitkäaikainen kokemus ja monipuolinen koulutus fyysisen toimintakyvyn mittaamisessa ja aktiivisen fysioterapian toteutuksessa terapeuttisen harjoittelun keinoin.