Vaajakosken Kuntohoito Oy — Savonmäentie 15, 40800 Vaajakoski — 014 263 460

Eri tutkimusten mukaan jopa yli 2/3 ihmisistä on jonkinlainen jalan virheasento. Tyypillisin virheasento on jalkaterän ja nilkan kiertyminen sisäänpäin eli ylipronaatio. Niveliin kohdistuva virheellinen kuormitus voi aiheuttaa nivelpintojen kulumisen, pehmytkudosten vaurion, tulehduksen ja kivun.

Tarjoamme ammattitaidolla kokonaisvaltaisia ratkaisuja alaraajaongelmiin uusimman teknologian ja kattavan tuotevalikoiman avulla. Tavoitteena on löytää yksilöllinen ratkaisu asiakkaan ongelmiin ja parantaa asiakkaan elämänlaatua ja toimintakykyä.

Jalat ovat terveytesi perusta!

Teemme kokonaisvaltaisen alaraajatutkimuksen ja yksilölliset tukipohjalliset. Toiminnallisilla tukipohjallisilla pyritään ohjaamaan alaraajojen biomekaniikkaa kohti normaaleja liikemalleja.

Alaraaja-analyysissä tutkitaan alaraajan rakennetta, toimintaa ja liikkuvuutta sekä kartoitetaan ketkä hyötyisivät toiminnallisista harjoitteista ja mahdollisesti yksilöllisesti muotoilluista tukipohjallisista. Yksilölliset pohjalliset valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan FootCare®-menetelmällä 3D-fotoskannereita hyödyntäen erityisesti jalkavaivojen ennaltaehkäisyyn tai poistamiseen.

jalkapohja-analyysi